GräsmattaSkötsel av din gräsmatta i Uppsala

Vi kan göra ett besök hemma hos er och besikta er gräsmatta och sen lämna offert på vad som behövs göras för det perfekta resultatet. Vi utför renovering och lämnar efter oss en enkel skötselplan för kommande period.

Maskiner och handredskapredskap

Vi har maskiner och smarta lösningar på handredskap som täcker hela ert behov. Läs mer om vårt utbud bland länkarna i rutan ”Mer information”.robotklippare

Gräsfrö från Skånefrö

Vi har stort sortiment av gräsfrö från Skånefrö

Österlen Villa: Bäst i test Råd&Rön 2014 och 2015 i kategorierna ”Villa” och ”Fritidshus”. Ett gräsfrö som är robust – slitstark – snabb etablering – bra vid hjälpsåddGräsfrö bäst i test i Råd & Rön.

Siesta: Bäst i test Råd&Rön 2015 i kategorierna ”Villa” och ”Fritidshus”. Ett gräsfrö som har låga näringskrav – långsamtverkande – torktålig

Villa lyx: Tät & Exklusiv – färre klippningar – vinterhärdig

Shadow: Skuggtålig – torktålig – låga näringskrav

Blomsteräng: En mix av olika ängsblommor. Passar att så tillsammans med gräsfröblandningen Siesta när man vill ha en vacker äng.

Färdig gräsmatta: Snabbt etablering? Vi kan tillhandahålla färdig gräsmatta både för sand och lerjordar. Färdig gräsmatta smårulle

Gödning: Finns anpassat för varje unikt ändamål.

Vildfågelfrö: Locka fåglarna till din trädgård! För att locka ett större antal fåglar till fågelbordet innehåller vår vildfågelfröblandning en bra fördelning av fett och kolhydratrika fröer. Komplettera gärna fröblandningen med talgbollar för att öka antalet fåglar vid ditt fågelbord och tänk på äppelhalvor till koltrasten.

Vårt sortiment:

  • Vildfågelfröblandning, 4 kg, 10 kg och 20 kgskanefro_vildfagelfro
  • Solrosfrön, 3 kg och 20 kg
  • Jordnötter, 4 kg

Kontakta oss så berättar vi mer. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Besök vår butik i Uppsala

Välkommen till vår butik på Möllersvärdsgatan i Uppsala. Här kan du få råd och tips direkt på plats och se vårt stora sortiment av gräsfrö från Skånefrö, gödning, färdiga gräsmattor, trädgårdsutrustning.

Vi samarbetar bl.a. med Skånefrö AB, Trafik & Fritid, Cub Cadet, Golf & Trädgård, Gräscenter AB och Wolfgarten.